София, до с. Долни Богров
февруари 28
ЖИВОТЪТ Е
ЗЕЛЕН
+(359) 888-52-30-16
office@green-plants.eu

Озеленяване

 

Разсадник Хевис предлага озеленяване и поддръжка на градини и зелени пространства на конкурентни цени

Ако искате да имате красива градина или балкон, ние сме насреща. Не е нужно да притежавате огромен парк, за да потърсите услугите на озеленители. Всяка градина пред къща или офис, дори най-малката, има право да е красива.

Нашите услуги

Подрязване на растения
Поддържане на топиарни форми, подрязване на живи плетове или единични растения за поддържане на формата им, оформяне на живи плетове, санитарна резитба.
Озеленване на балкони с кашпи
Изграждане на живи плетове или аранжиране на други композиции от растения, изграждане на капково напояване.
Изграждане и засаждане на живи плетове
Живият плет, независимо от какви растения е изграден, е най-красивата ограда. За засаждането и поддържането на всеки жив плет обаче има правила.
Засаждане на дървета и храсти
Предлагаме голямо разнообразие от декоративни растения и работим с други производители от страната.
Изграждане на тревни площи
Естественият зелен килим в една градина е нещо нормално, но трудно постижимо. Ако се затруднявате можете да потърсите помощ.
Изграждане на алпинеуми и скални кътове
Всяка градина се нуждае от малка „брошка“, която да я разнообразява и да привлича погледите. Отделяме голямо внимание при подбора на материалите и растенията за алпинеуми и скални кътове.
Косене на трева
Нали знаете шегата, че английска ливада се прави лесно – поливаш, косиш, поливаш, косиш и така 200 години. Ако нямате толкова време, ние ще ви помогнем.
Абонаментна поддръжка на градини и кашпи
Поддръжката се извършва по индивидуален план спрямо изискванията и възможностите на клиентите. Тя може да бъде 2 пъти в месеца, 4 пъти в месеца или по-често в зависимост от конкретния проект.
Пролетна и есенна подготовка на градини и растения в кашпи, зазимяване
Ако имате възможност и желание да се грижите за растенията си през пролетта, лятото и есента, можем да ви помогнем само в тяхната подготовка за най-важните сезони. През пролетта повечето се нуждаят от основно подрязване, почистване и наторяване, така е и през есента. Необходимо е да бъдат защитени от различни паразити. През ноеември, преди първите снегове, растенията ви също се нуждаят от специална грижа, за да преживеят зимата по най-добрия начин.

Как работим

  1. Обадете ни се или ни изпратете запитване за озеленяване и/или поддръжка на вашата градина или балкон, което включва основни желани от Вас дейности, площ и местонахождение.
  2. Ние ще се свържем с Вас, за да Ви предоставим ориентировъчна информация за възможностите и цените.
  3. При принципно съгласие от Ваша страна, ще се уговорим за посещение, за да можем да уточним параметрите – как си представяте Вие да изглежда градината или балкона Ви, какво можем да предложим ние и на какви цени.
  4. Получавате конкретна оферта от нас.
  5. Ако офертата Ви харесва се уговаряме кога да започнем с озеленяването и/или поддържането на вашата градина.
Ако имате нужда от нашите услуги, не се колебайте, обадете ни се на

0888433931

или ни изпратете запитване