Озеленяване

Разсадник Хевис предлага озеленяване и поддръжка на градини и зелени пространства на конкурентни цени

Ако искате да имате красива градина или балкон, ние сме насреща. Не е нужно да притежавате огромен парк, за да потърсите услугите на озеленители. Всяка градина пред къща или офис, дори най-малката, има право да е красива.

Подрязване на растения

Поддържане на топиарни форми, подрязване на живи плетове или единични растения за поддържане на формата им, оформяне на живи плетове, санитарна резитба.

Озеленяване на балкони с кашпи

Изграждане на живи плетове или аранжиране на други композиции от растения, изграждане на капково напояване.

Изграждане и засаждане на живи плетове

Живият плет, независимо от какви растения е изграден, е най-красивата ограда. За засаждането и поддържането на всеки жив плет обаче има правила.

Засаждане на дървета и храсти

Предлагаме голямо разнообразие от декоративни растения и работим с други производители от страната.

Изграждане на тревни площи

Естественият зелен килим в една градина е нещо нормално, но трудно постижимо. Ако се затруднявате можете да потърсите помощ.

Изграждане на алпинеуми и скални кътове

Всяка градина се нуждае от малка „брошка“, която да я разнообразява и да привлича погледите. Отделяме голямо внимание при подбора на материалите и растенията за алпинеуми и скални кътове.

Косене на трева

Нали знаете шегата, че английска ливада се прави лесно – поливаш, косиш, поливаш, косиш и така 200 години. Ако нямате толкова време, ние ще ви помогнем.

Абонаментна поддръжка на градини и кашпи

Поддръжката се извършва по индивидуален план спрямо изискванията и възможностите на клиентите. Тя може да бъде 2 пъти в месеца, 4 пъти в месеца или по-често в зависимост от конкретния проект.

Пролетна и есенна подготовка на градини и растения в кашпи, зазимяване

Ако имате възможност и желание да се грижите за растенията си през пролетта, лятото и есента, можем да ви помогнем само в тяхната подготовка за най-важните сезони. През пролетта повечето се нуждаят от основно подрязване, почистване и наторяване, така е и през есента. Необходимо е да бъдат защитени от различни паразити. През ноеември, преди първите снегове, растенията ви също се нуждаят от специална грижа, за да преживеят зимата по най-добрия начин.

Как работим

Обадете ни се или ни изпратете запитване за озеленяване и/или поддръжка на вашата градина или балкон, което включва основни желани от Вас дейности, площ и местонахождение.

Ако имате нужда от нашите услуги, не се колебайте, обадете ни се на

или ни изпратете запитване

Меню