Озеленяване

Разсадник Хевис предлага озеленяване и поддръжка на градини и зелени пространства на конкурентни цени

Ако искате да имате красива градина или балкон, ние сме насреща. Не е нужно да притежавате огромен парк, за да потърсите услугите на озеленители. Всяка градина пред къща или офис, дори най-малката, има право да е красива.

Подрязване на растения

Поддържане на топиарни форми, подрязване на живи плетове или единични растения за поддържане на формата им, оформяне на живи плетове, санитарна резитба.

Озеленяване на балкони с кашпи

Изграждане на живи плетове или аранжиране на други композиции от растения, изграждане на капково напояване.

Изграждане и засаждане на живи плетове

Живият плет, независимо от какви растения е изграден, е най-красивата ограда. За засаждането и поддържането на всеки жив плет обаче има правила.

Засаждане на дървета и храсти

Предлагаме голямо разнообразие от декоративни растения и работим с други производители от страната.

Изграждане на тревни площи

Естественият зелен килим в една градина е нещо нормално, но трудно постижимо. Ако се затруднявате можете да потърсите помощ.

Изграждане на алпинеуми и скални кътове

Всяка градина се нуждае от малка „брошка“, която да я разнообразява и да привлича погледите. Отделяме голямо внимание при подбора на материалите и растенията за алпинеуми и скални кътове.

Косене на трева

Нали знаете шегата, че английска ливада се прави лесно – поливаш, косиш, поливаш, косиш и така 200 години. Ако нямате толкова време, ние ще ви помогнем.

Абонаментна поддръжка на градини и кашпи

Поддръжката се извършва по индивидуален план спрямо изискванията и възможностите на клиентите. Тя може да бъде 2 пъти в месеца, 4 пъти в месеца или по-често в зависимост от конкретния проект.

Пролетна и есенна подготовка на градини и растения в кашпи, зазимяване

Ако имате възможност и желание да се грижите за растенията си през пролетта, лятото и есента, можем да ви помогнем само в тяхната подготовка за най-важните сезони. През пролетта повечето се нуждаят от основно подрязване, почистване и наторяване, така е и през есента. Необходимо е да бъдат защитени от различни паразити. През ноеември, преди първите снегове, растенията ви също се нуждаят от специална грижа, за да преживеят зимата по най-добрия начин.

Пролетна подготовка на тревни площи

През пролетта тревните площи се нуждаят от допълнителна обработка, за да можете да се радвате на хубава зелена трева през цялата година. Обработката включва косене, аериране, вертикулиране и подхранване с торове. Ако нямате време и възможност да го направите сами, ние можем да ви помогнем.

Почистване на дворове и насипване на хумусна почва

Изграждането на дворове и зелени площи започва с трудоемка и неблагодарна работа по почистване и внасяне на нова почва. Най-често това се извършва с тежка техника, с която не всеки разполага, а ние можем да осигурим всичко – от контейнери за изхвърляне на отпадъци, през камиони, бобкат и водоноски.

Транспорт

Често покупката на растения за градината се утежнява от необходимостта те да бъдат транспортирани до желаното място. Разполагаме със собствен транспорт на конкурентни цени – 80 лв. в рамките на София и по договаряне за страната.

Как работим

Обадете ни се или ни изпратете запитване за озеленяване и/или поддръжка на вашата градина или балкон, което включва основни желани от Вас дейности, площ и местонахождение.

Ние ще се свържем с Вас, за да Ви предоставим ориентировъчна информация за възможностите и цените.

При принципно съгласие от Ваша страна, ще се уговорим за посещение, за да можем да уточним параметрите – как си представяте Вие да изглежда градината или балкона Ви, какво можем да предложим ние и на какви цени.

Получавате конкретна оферта от нас.

Ако офертата Ви харесва се уговаряме кога да започнем с озеленяването и/или поддържането на вашата градина.

Ако имате нужда от нашите услуги, не се колебайте, обадете ни се на

или ни изпратете запитване